Meet the Department

ReferentIn:
Martin Brunner; Maria Hesse

*Englisch version below*

Neue Bachelor- und Masterstudierende können an diesem informellen Termin schon vor dem offiziellen Studienbeginn unsere StudienberaterInnen für jeweils den Bachelor oder den Master, erfahrene Studierende aus dem betreffenden Studiengang und ihre zukünftigen Kommilitonen treffen. Wir nehmen uns genug Zeit für Ihre Fragen und freuen uns, Sie kennenzulernen.

• Meet the Department für (internationale) Bachelorstudierende: tba

New Bachelor and Master students will get to know our departmental study advisors for the respective Bachelor’s and Master’s program, get some first insights from senior students and meet their fellow students on this informal date before the official start of their studies. We will take enough time for your questions and look forward to getting to know you.

•  Meet the Department for new Master students: tba